15jul
Wil je leren hoe je een regenton moet aansluiten op een regenpijp? Dit is je kans. Op zaterdag 15 juli organiseert Natuur & Milieuteam Zuid een doe-het-zelf regenton instructie middag.
8jul
De gemeente Amsterdam organiseert op 8 juli een informatiemarkt voor blok 10. De bouw van Centrumeiland staat in het teken van ‘groen en blauw’.
10jun
Op zaterdag 10 juni houdt intratuin Amsterdam haar jaarlijkse dag van de duurzaamheid. Verschillende partners geven workshops. Wij geven een workshop over een rainproof tuin. Kom langs!
8jun
Het Amsterdam City Event is de kennisdag van en voor ambtenaren. Dit jaar staat in het teken van de specifieke Amsterdamse manier van werken.
8jun
Het ontstenen van de private ruimte in de stad. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens deze studiedag verkent STOWA de mogelijkheden voor gemeenten en waterschappen om bewoners te stimuleren hun tuin te vergroenen.
1jun
In deze editie van Buurtcommunities gaan we alle tips en tricks leren over het initiëren en beheren van groene rainproof projecten in de stad.
18mei
Pakhuis de Zwijger gaat op reis naar de groene, duurzame Stadmakers van Amsterdam. Op 18 mei staat een expeditie naar de rainproof binnentuin het PlantageLab op het programma.
9mei

Dinsdagmiddag 9 mei organiseert de gemeente Amsterdam, samen met andere partijen, een inspirerende bijeenkomst over duurzaamheid voor hotels bij Hotel Casa Amsterdam. 

29apr

De aarde rondom de bomen in de Van Woustraat kunnen wel wat bloemen en planten gebruiken. Natuur&Milieuteam Zuid organiseert daarom een straatactie om de zogenaamde boomspiegels op te knappen.

26apr
Deze aflevering van het Jungle Café is helemaal gewijd aan wateroverlast in Amsterdam en wat eraan te doen. Hoe maken we samen een klimaatbestendige stad?
23apr

Natuur & Milieuteam Zuid organiseert zondagmiddag 23 april een markt boordevol leuke groene en watervriendelijke initiatieven en bedrijven. 

22apr
Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is met groen en water? Kom dan naar de Groene Straatdag in de Jordaan. Hier vind je goedkope biologisch gekweekte plantjes, plantenruilbeurs, een plantendokter en natuurlijk een rainproof kraam!.