Wat gebeurt er binnenkort

23nov
Wil je meer weten over de kosten en de baten van klimaatadaptief inrichten? Kom dan naar het mini symposium.
27nov
Dit mini symposium, georganiseerd door KNAW en AcTI, gaat over de problemen en oplossingen voor extreme waterdreigingen in de toekomst.
4dec
De voordelen van groen in de stad zijn groot. Laat je hierover inspireren met en door toekomstige beleidsmakers, planologen, architecten en best practices van onder andere onze collega.
18dec
Ben je geïnteresseerd in ons programma? Meld je dan snel aan voor het gratis online webinar van het WOW platform op maandag 18 december!
15nov
Wil je weten hoe je een regenton aansluit? Kom dan op woensdagochtend 15 november naar de Saffierstraat en leer hoe je een regenton monteert.
9nov
Houd je je als professional bezig met het thema water in de openbare ruimte? Kom dan op 9 november naar de vakbeurs om kennis en inspiratie te delen.
4nov
Wil je weten wat jij kan doen om wateroverlast te voorkomen? Kom naar de informatiemiddag Duivendrecht Rainproof!
4nov
Kom naar het evenement waar je als Amsterdammer bij moet zijn als je van je stad houdt en wilt verduurzamen op je eigen manier. Wij staan er ook met een stand: doe-het-zelf rainproof.
4nov
Wil je meer weten over zelfbouw en het kavelaanbod in Amsterdam? Zelfbouwers ontmoeten? Inspiratie opdoen en rainproof tips ontvangen? Kom dan naar de Zelfbouwmarkt!
2nov
Kom op donderdag 2 november naar het Jungle Café om over de praktische oplossingen voor wateroverlast en groenprojecten in Amsterdam Oost te praten.
2nov
Ben je geïnteresseerd in het Deltaprogramma? Kom dan op 2 november naar het achtste Deltacongres! Onze collega Lot Locher gaat in de parallelsessie 'Ruimtelijke adaptatie' in op wat het Platform Samen Klimaatbestendig is en gaat doen.
31okt
Tijdens de Amsterdam International Water Week organiseren wij twee cases voor de student challenge. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!
31okt
Wil je actief bijdragen aan de vergroening van Amsterdam? Kom dan naar het Groen Café.
30okt 
3nov
Ook dit jaar is er weer een inspirerende combinatie van evenementen op de AIWW: conferentie, Aquatech beurs, excursies, Sarphati Sanitation Award, Young AIWW programma en netwerkbijeenkomsten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.
6okt
Op 6 oktober vindt Duurzaam020 voor bedrijven plaats. Heb je in je organisatie direct te maken met verduurzaming? Meer leren over vastgoed dat bestand is tegen een hoosbui? Meld je dan aan.
5okt
Vier op donderdag 5 oktober het jubileum van platform WOW. En maak de bekendmaking van de winnaar van de WOW-prijs live mee!