Wat gebeurt er binnenkort

24jan
Tijdens de lancering van het boek en het online platform 'Under Pressure: Water and the city' gaan verschillende sprekers in op de thema's water, bloed en geld in een internationale stedelijke context.
1feb
Op 1 februari vindt de jaarlijkse RIONEDdag plaats in Utrecht. Werk je in het stedelijk waterbeheer? Kom dan naar dit event!
1feb
Op donderdag 1 februari is de feestelijke lancering van het online en offline communicatieplatform voor buurtbewoners en buurtinitiatieven.
10feb
Het is Wereld Paraplu Dag! Check het weerbericht en haal je leukste en mooiste paraplu tevoorschijn.
15feb
Wil je rond het thema klimaatadaptatie nieuwe inzichten en ideeën opdoen, maatjes vinden om dingen samen mee op te zetten of uit te werken? Lees dan snel verder.
11Mar
Een speciale dag om de loodgietersindustrie in het zonnetje te zetten!
14Mar
Wil je je tuin vergroenen, maar weet je niet hoe? Kom dan naar de workshop stadstuinieren!
22Mar
Wereld Waterdag is een internationale dag in het teken van water.
26sep 
27sep
De Jaarbeurshallen staan in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Ben je specialist of geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de dag van de openbare ruimte.
8nov
Houd je je als professional bezig met het thema water in de openbare ruimte? Kom dan op 8 november naar de vakbeurs om kennis en inspiratie te delen.
15jan
Is jouw initiatief het 100e Rainproof-project van Amsterdam? Lees snel verder en maak kans op het Rainproof-prijzenpakket!
11jan
Ben je nieuwsgierig naar hoe je op een circulaire manier met water om kan gaan? Lees dan snel verder.
20dec
Hoe kunnen bewoners en experts volgens jou uitgedaagd worden om te bouwen aan de klimaatadaptieve stad? Denk mee over deze en andere water gerelateerde vragen tijdens Water Republic.
18dec
Ben je geïnteresseerd in ons programma? Meld je dan snel aan voor het gratis online webinar van het WOW platform op maandag 18 december!
14dec
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je dak te vergroenen? Kom dan naar de informatieavond groene daken in De Klinker.
12dec
Heb je vragen over onze aanpak of ons programma én werk je bij een gemeente, provincie of waterschap? Kom dan op dinsdag 12 december naar de informatiemiddag.
4dec
De voordelen van groen in de stad zijn groot. Laat je hierover inspireren met en door toekomstige beleidsmakers, planologen, architecten en best practices van onder andere onze collega.
1dec
Ben je hovenier en wil je meer weten over groene daken en gevels? Kom dan naar de workshop voordelen van groene daken!
27nov
Dit mini symposium, georganiseerd door KNAW en AcTI, gaat over de problemen en oplossingen voor extreme waterdreigingen in de toekomst.
27nov
Op maandag 27 november laten de waterschappen en marktpartijen zien hoe zij hun duurzame ambities omzetten naar concrete, innovatieve projecten.
25nov
Kom zaterdag 25 november helpen met het vergroenen van de Mercatorstraat! En draag bij aan een regenbestendige en mooie omgeving.
23nov
Wil je meer weten over de kosten en de baten van klimaatadaptief inrichten? Kom dan naar het mini symposium.