Wat gebeurt er binnenkort

27sep 
28sep
De Jaarbeurs hallen staan in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Ben je specialist of geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de dag van de openbare ruimte. .
5okt
Vier op donderdag 5 oktober het jubileum van platform WOW. En maak de bekendmaking van de winnaar van de WOW-prijs live mee!
6okt
Op 6 oktober vindt Duurzaam020 voor bedrijven plaats. Heb je in je organisatie direct te maken met verduurzaming? Meer leren over vastgoed dat bestand is tegen een hoosbui? Meld je dan aan.
14okt
Kom naar het evenement waar je als Amsterdammer bij moet zijn als je van je stad houdt en wilt verduurzamen op je eigen manier. Wij staan er ook met een stand: doe-het-zelf rainproof.
2nov
Ben je geïnteresseerd in het Deltaprogramma? Kom dan op 2 november naar het achtste Deltacongres! Onze collega Lot Locher zal in de parallelsessie 'Ruimtelijke adaptatie' ingaan op het platform klimaatbestendig en de stresstest.
23sep
Kom op zaterdag 23 september naar het Oogstfeest van onze partner I can change the world with my two hands. Dit feest staan in het teken van proeven en het beleven van lokale producten.
22sep
Onze partner Mijn Waterfabriek geeft vrijdag 22 september van 13:00-16:30 een gratis training regenwatersystemen.
21sep
Het initiatief Waterproof030 zet zich in voor een regenbestendig Utrecht! De startbijeenkomst is op donderdag 21 september.
20sep
Zie je kansen om Vondeldorp duurzamer te maken? Of heb je hier vragen over? Kom dan naar de informatieavond Duurzaam Vondeldorp.
15sep
Ben je student en wil je meer weten over slim watermanagement? Meld je dan snel aan voor het event van The Green Living Lab.
13sep
Hoe vergroot je het bewustzijn en de actiebereidheid van bewoners om duurzaam om te gaan met de leefomgeving? Met dit onderwerp gaan ze aan de slag in de bijeenkomst 'bevorderen duurzaamheid Indische Buurt'.
12sep
Onze collega Kasper Spaan spreekt op de ledenbijeenkomst van Bouwend Nederland. Deze staat in het teken van klimaatbestendig bouwen.
8sep
Bezoekers van het ROEF-festival krijgen de kans om onontdekte groene en rainproof daken te bekijken en te genieten van het uitzicht. Rainproof organiseert een activiteit tijdens het festival.
8sep 
10sep
Amsterdam Rainproof organiseert een aantal bijeenkomsten op de Ontdekdagen Marineterrein Amsterdam inclusief een Rooftop Challenge. Doe mee!
8sep
Rooftop Revolution, CIRCL en ROEF nodigen op 8 september van 13:00 - 17:00 de vastgoedsector uit voor het Rooftop Symposium: van Dak naar Daklandschap.
15aug
Amsterdam Rainproof verzorgt twee fietstochten tijdens de Summer School voor ambtenaren van de gemeente Amsterdam en Waternet.
15jul
Wil je leren hoe je een regenton moet aansluiten op een regenpijp? Dit is je kans. Op zaterdag 15 juli organiseert Natuur & Milieuteam Zuid een doe-het-zelf regenton instructie middag.