Primaire tabs

  • Home
  • Tuin
  • Actiemaand: 'Natuurlijk! De Watervriendelijke tuin'

Actiemaand: 'Natuurlijk! De Watervriendelijke tuin'

De maand april staat in het teken van de campagne ‘Natuurlijk! De watervriendelijke tuin!’. Water vervult een belangrijke functie in de tuin. De tuin mag niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Hoe zorg je ervoor dat er voldoende water is in droge periodes en hoe zorg je ervoor dat de tuin niet onderloopt tijdens een wolkbreuk, of nog erger, dat regenwater via de tuin het huis binnenstroomt?

Campagne

In samenwerking met Tuinbranche Nederland en tuincentra door heel Nederland brengen we tijdens deze maand de regenbestendige tuin onder de aandacht. Houdt de website in de gaten voor de acties in verschillende tuincentra, zoals displays, demo-opstellingen van een regenbestendige tuin, informatie over regenbestendige producten en leuke workshops.

Handboek voor de watervriendelijke tuin

Wil je alvast een voorproefje van de mogelijkehden? Lees dan het 'Handboek voor de watervriendelijke tuin' en laat je informeren over concrete maatregelen die bijdragen aan een watervriendelijke en hittebestendige tuin. Het handboek geeft 19 tips met uitgebreide uitleg om de maatregelen uit te voeren. De tips staan op losse infobladen die klanten mee kunnen nemen om thuis met de maatregelen aan de slag te gaan.

1apr 
30apr

Dit gaat over een rainproof

TuinTuin

Labels

Category: 

En dit moet ook rainproof

Praat mee