Bijeenkomst: We Make The City voor rainproof initiatieven

Initiatieven gezocht! Zoek jij een podium voor jouw idee? Ben jij een stadmaker? Heb je een mooi rainproof initiatief of project? Of een duurzame locatie? Kom dan naar de speciale bijeenkomst van We Make The City op 23 april

Een bijeenkomst speciaal voor initiatieven, locaties en projecten die interesse hebben om mee te doen. Jouw initiatief verdient een podium tijdens dit festival.

Anders dan andere We Make The City bijeenkomsten is deze avond specifiek bedoeld voor initiatieven en organisaties die zich bezig houden met klimaatadaptatie. Tijdens deze bijeenkomst ga je samen met de organisatoren op zoek naar de invulling voor het festivalprogramma. Waar en hoe past jouw initiatief, idee of locatie in dit programma?

Wie? Wat? Waar?

Locatie: Pakhuis de Zwijger
Datum: 23 april 2019
Tijd: 18:30 – 20:00 uur
Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Meld je aan voor deze bijeenkomst via Pakhuis de Zwijger.

Wat is We Make The City?

We Make The City is het festival dat steden beter maakt. Van 17 juni t/m 23 juni 2019 pakken we samen – met publiek én experts – urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving op. Zeven dagen lang zal er van alles gebeuren op verschillende locaties verspreid over de metropool regio Amsterdam. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs en werkplaatsen.