Buurtbijeenkomst: Middenmeer Noord klimaatbestendig

Op donderdag 3 oktober van 20.00 – 22.00 vindt er in de Watergraafsmeerse Schoolvereniging (WSV) een buurtbijeenkomst plaats. De vraag: “Hoe maken we samen Middenmeer Noord meer klimaatbestendig?” staat hier centraal.

Middenmeer Noord klimaatbestendig

Loopt jouw tuin ook steeds vaker onder water of kun je er in de zomer niet zitten omdat het er veel te heet wordt? Wil je een bijdrage leveren aan een groenere, meer leefbare en klimaatbestendige omgeving? Kom dan naar de buurtbijeenkomst op 3 oktober om met De Regenwacht en experts in gesprek te gaan. Deskundigen van het stadsdeel, Waternet en natuurlijk Amsterdam Rainproof leren je hier alles over maatregelen die voor jouw tuin, plein, dakterras of balkon van belang kunnen zijn. Kom ook en maak bovendien kans op 1 van de 10 persoonlijke tuinadviezen!

De Regenwacht

De Regenwacht leert bewoners wat zij zelf kunnen doen om overlast als gevolg van klimaatverandering te verminderen. Of het nu gaat om wateroverlast als gevolg van hevige regenbuien of om droogte en hittestress door de zomers waar het ene hitterecord na het andere sneuvelt.

Deze avond is onderdeel van het project Regenwachtstation Middenmeer dat in het voorjaar is gestart met het inrichten van een ontmoetingsplek – het Regenwachtstation.

Waar? Wanneer?

Deze bijeenkomst vindt plaats in de ruimte van de Watergraafsmeerse Schoolvereniging (WSV) aan de Meester P.N. Arntzeniusweg 90. Tot donderdag 3 oktober van 20.00 – 22.00 uur (inloop 19:30 uur). Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via aanmelden@regenwacht.nl. Meer informatie of bekijk het programma.