Derde landelijke cirkelstad dag

Op vrijdag 2 december vindt de Derde landelijke Cirkelstad dag plaats in Den Haag. Alle partners, vrienden en geinteresseerden uit het gehele land zijn uitgenodigd om kennis en ervaringen te delen.

Wethouder Jaap Uijlenbroek (directeur generaal Rijksvastgoedbedrijf) leidt het openingsdebat. Aansluitend is het ‘Marktplein’. Sommige vragen uit de Cirkelsteden zijn stad overstijgend. Partners en vrienden die in een andere Cirkelstad actief zijn, hebben wellicht al de ervaring die nodig is! In parallelle sessies gaan we op zoek naar bruikbare ervaringen en wellicht nieuwe samenwerkingen.

Waterinclusief bouwen

Amsterdam Rainproof gaat tijdens sessie op het Marktplein in op het thema ‘Waterinclusief bouwen: uitdagingen en kansen voor nieuwbouw en de bestaande omgeving.’

Slim watermanagement op kavel niveau kan de duurzaamheidsprestatie en circulairteitsambitie van de cirkelstad positief beïnvloeden. Hemelwateropvang, drinkwaterbesparing, koellastvermindering, grondwateraanvulling, groen bevloeiing, nieuwe sanitatie concepten. De koppelingen en mogelijkheden lijken eindeloos, maar welke keuzes kunnen en willen we hierin maken?

Aanmelden

Aanmelden: via de website van Cirkelstad
Datum: 2 december
Locatie: New World Campus, Spaarneplein 2 Den Haag

Cirkelstad