Duurzaamheidsmarkt: Nieuw Sloten

Kom zaterdag 21 september van 11:00 – 16:00 uur naar Huis van de Wijk Belgie. Op de duurzaamheidsmarkt kom je in contact met buurtgenoten en partijen die actief zijn op het gebied van duurzaamheid.

Wil je bijvoorbeeld meer weten over zonnepanelen of het isoleren van je huis? Of ben je benieuwd naar de ecologische initiatieven in deze wijk zoals het wormenhotel? Wil je een regenton aansluiten? Of zit je te denken aan een groen dak? Dan zit je hier goed! Collega Lisette, staat voor je klaar met adviezen om jouw omgeving meer rainproof te maken.

Verder presenteren onderzoekers van VU Amsterdam en TU Delft een eerste versie van een door de Werkgroep Energietransitie Nieuw Sloten (W.E.N.S.) uit te rollen enquête, een zgn. Participatieve Waarde Evaluatie (PWE). Deze “door bewoners voor bewoners” enquête laat U zien welke keuzemogelijkheden er zoal zijn en de mogelijke consequenties, wanneer men van het gas af moet.

Dit zijn maar een paar redenen om op 21 september a.s. (11.00 – 16.00) naar het Huis v.d. Wijk Belgie (Hageland 119) te komen.

Voor meer info zie http://vangasafnieuwsloten.nl/ of neem contact op via contact.wens.2021@gmail.com

Wie? Wat? Waar?

Locatie: Huis van de Wijk Belgie (Hageland 119, 1066 SB Amsterdam). Meer info: http://vangasafnieuwsloten.nl/