Event: DoeMeeDag Amstelstation-Amsteloever

Op 16 en 18 mei organiseert de gemeente Amsterdam bijeenkomsten gericht op de ontwikkelingen in het gebied Amstelstation-Amsteloever. Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het gebied? Kom dan donderdagavond 16 mei naar de inloopavond of schrijf je in voor de DoeMeeDag op zaterdag 18 mei. Tijdens deze bijeenkomsten hoor en zie je meer over de plannen voor dit deel van de stad.

In het gebied Amstelstation-Amsteloever zijn kansen om het levendiger en aantrekkelijker te maken en om woningen en kantoren toe te voegen. De vernieuwing die de gemeente voor ogen heeft maakt de openbare ruimte aangenamer, met betere en veiligere fiets- en wandelpaden. En de aanpassingen brengen meer en beter groen in het gebied, zodat meer mensen kunnen genieten van de Amstel.

Inloopavond 16 mei

19.00 uur: zaal open
19.15 uur: welkomstwoord
19.30 uur: maak kennis met de thema’s van Amsteloever
21.00 uur: einde avond
Locatie: HvA-locatie Leeuwenburg, Weesperzijde 190.

DoeMeeDag 18 mei

Na 16 mei doorpraten? Dit kan tijdens de DoeMeeDag. Van 11.30 tot 17.30 uur zijn er drie rondes met verschillende lezingen, workshops en excursies. Met om van 12:00 tot 12:30 een lezing van Kasper Spaan over Groen in de buurt en het (her)gebruik van regenwater. Let op: aantal plaatsen per ronde is beperkt. Aanmelden is verplicht via Amsterdam.nl.