Event: Groene Straat Training

Wil je samen met je buren meer groen in je straat aanbrengen? En deze straat gelijktijdig waterbestendig maken? Dan is de Groene Straat Training van NMT Zuid iets voor jou!

Ervaringsdeskundigen zoals Annet van Hoorn, die meegeholpen heeft om de Ubuntu stadstuin op te zetten, en de medewerkers van NMT Zuid helpen met het opzetten van je eigen project. Hoe vind je medestanders? Hoe krijg je hulp om je project daadwerkelijk van de grond te krijgen? Tijdens deze training ontvang je tips en trucs uit de praktijk! Hoe werkt groepsdynamiek, hoe organiseer je dagen, hoe werkt logistiek, waar moet je zijn voor welk middelen? Wat is er mogelijk qua materialen en planten? Wie kan je de technieken leren? Hoe koop je slim in? Meld je aan voor deze training en ontvang nog veel meer handige tips.

Aanmelden en meer informatie

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers, dus aanmelden wordt sterk aangeraden. Meer informatie en aanmelden via de website van NMT Zuid of neem contact op met Lilian Voshaar, Lilian@NMTzuid.nl – 06 20 539 534. Mocht je deze dag niet kunnen, er komt op zaterdag 17 november nog een training aan. 

Waar? Wanneer?

Wat? Groene straat training 
Waar? Huis van de Wijk De Pijp, 2e Van der Helststraat 66, 1072 PG Amsterdam
Wanneer? Dinsdag 30 oktober. Inloop vanaf 19.30 uur tot 22:00 uur
Wie? Maximaal 15 deelnemers, geïnteresseerd in het vergroenen van eigen straat