Event: Het gras van de buren

Bloeiende gevels, zoemende insecten en nog veel meer groene glorie. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kom dan naar hét zomerse event van het Green Light District: “Het gras van de buren”!

Tijdens deze dag geeft het Green Light District jou de kans om een kijkje te nemen achter de schutting van bewonersvereniging De Halve Wereld. Met één van de grootste groene daken van Amsterdam en een prachtig bloeiende binnentuin is dit de ideale plek voor een zintuigprikkelend programma. Een avond vol workshops en presentaties waar experts op het gebied van duurzaamheid en groen voor jou klaar staan. Van dakadvies, het maken van zaadbommen, tot het creëren van een vlindervriendelijke tuin, er is voor ieder wat wils.

Wat kun je verder nog verwachten? Een lokale markt met duurzame producten, zoals sedumplanten en Nature Bar-zeep, waterflesjes van Join The Pipe, tongstrelende hapjes van Roberto Marsoum, Hemelwaterbier van De Prael en live muziek van Red Light Art & Culture! Kom donderdag 8 juli en ontdek hoe je jouw eigen stukje Amsterdam nog groener kan maken.

Wie? Wat? Waar?

Voor wie? Geïnteresseerde bewoners en ondernemers uit Amsterdam Centrum
Waar? Bewonersvereniging De Halve Wereld, A.S. Onderwijzerhof 5
Wanneer? Donderdag 8 juli inloop tussen 17:00 en 20:00 uur, einde event om 21:00 uur.
Kosten? Deelname is gratis!
Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu alvast aan!