Event: Netwerkbijeenkomst De Groene Noordmakers

Maandag 13 december vindt de online netwerkbijeenkomst De Groene noordmakers plaats. Het thema: Meedoen met Buurtgroen. Ben jij betrokken bij buurtgroen in Amsterdam Noord? Heb je een idee voor een buurttuin of help je bij een groen buurtproject? Ben je als professional betrokken bij het vergroenen van de stad? Geef je dan op voor deze online bijeenkomst!

Guerrilla Gardening

Jenny (Cerian van Gestel) is bioloog en woont met haar gezin in Bunnik. Voor Jenny is het vergroenen van de buurt precies waar ze van houdt: lekker met de handen in de aarde, gezellig samen met anderen écht het verschil maken. Na jaren van vrijwillige inzet werd in 2020 een stichting geboren waardoor Jenny zich nu fulltime voor guerrilla gardening kan inzetten. Ze is de auteur van het boek ‘Guerrilla Gardening’

Naast een plenair programma zijn er deelsessies via Break Out Rooms.
– Laat je meenemen in de wereld van een groen buurtproject door mensen die een eigen project hebben opgezet in Noord
– Leer alles over het verhogen van de biodiversiteit in je buurttuin
– Ontdek welke ecologische structuren in Stadsdeel Noord zijn en bedenk hoe we die kunnen versterken

Voor wie?

De online netwerkbijeenkomst is bedoeld voor bewoners en professionals in Noord die geïnteresseerd zijn in Buurtgroen. Mogelijk overweeg je zelf om een groen buurtinitiatief te starten of wil je ervaringen van anderen horen. Of je bent al tijden bezig met groene buurtinitiatieven en wil je meer kennis en netwerk opbouwen. Ook voor professionals die vanuit hun werk bezig zijn met buurtgroen is deze bijeenkomst bedoeld.

Praktisch

Datum: maandag avond 13 december
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Aanmelden en meer informatie via De Groene Noordmakers