Event: Rooftop Symposium 2020

De urgentie om het Nederlandse dakoppervlak te ontwikkelen is enorm. Daken gebruiken voor beplanting, slimme watersystemen, zonnepanelen, of een combinatie hiervan maakt dat we onze omgeving leefbaar houden en het vastgoed toekomstbestendig. Daarnaast zijn deze innovatieve hoogstandjes een feest voor het oog!

Voordelen om het daklandschap aan te pakken zijn er in overvloed en die wil Rooftop Revolution graag ‘van de daken schreeuwen’. Tijdens het Rooftop Symposium doen we niet alleen dat, maar laten we ook zien hóé we samen de revolutie kunnen ontketenen binnen de sectoren Maatschappelijk Vastgoed, Overheid, Woningbouw en Zakelijk Vastgoed.

Nieuwe vorm van het event

Een aantal exclusieve plekken om het hele event live mee te maken én een livestream zodat we de hoogtepunten vanuit de spectaculaire Capital C studio met iederéén kunnen delen: dat wordt de nieuwe vorm van dit symposium.

Volg Rooftop Revolution via social media (TwitterLinkedInInstagram & Facebook) om niets te missen van het live en online event.

Programma

13.30 – 14.00 Inloop
14.00 – 14.45 Keynotes
14.45 – 17.15 Breakout-sessies: Overheid, Zorg & Onderwijs, en Zakelijk Vastgoed & Woningbouw.
17.15 – 17.30 Uitreiking Rooftop Award
17.30 – 18.30 Borrel

Sprekers & experts

Tim van Hattum – Programmaleider Green Climate Solutions WUR
Kees Klomp – Aanjager Betekeniseconomie & Founder THRIVE Institute
Yigall Schilp – Coördinator klimaatadaptatie ministerie IenW
Helen Toxopeus – Post-doc onderzoeker ‘Financiering voor verduurzaming’ Erasmus Universiteit
Jelle de Jong – Directeur IVN
Myrthe Mulder – Adviseur Maatschappelijk Vastgoed Hevo
Marc de Jager – Koninklijke Ginkel Groep
Andy van den Dobbelsteen – Hoogleraar Climate Design & Sustainability
Johan Ringeling – Interpolis
Gijs Rikken – Architect MVRDV
Jacques Vink – Architect en medeoprichter de Natuurlijke Stad

Dagvoorzitter: Suze Gehem

Wie? Waar?

Wie? Dit symposium is bedoeld voor professionals uit de zorg- , onderwijs-, woningbouw-en vastgoedsector. Beleidsmakers bij gemeenten, provincies en ondernemers uit de groensector zijn ook van harte welkom. Kortom, iedereen die aan de slag wil om het dakoppervlak beter te benutten!
Waar? Capital C – Weesperplein 4b, Amsterdam
Meer informatie en tickets? Bekijk de details en laatste updates over dit symposium en koop je tickets via RooftopRevolution.nlEr is maar beperkt plek op deze indrukwekkende locatie. Kaarten kosten €65.