Event: Tuinprofessionaldagen

Op 9 en 10 januari 2019 wordt de 9e editie van de Tuinprofessionaldagen georganiseerd. Zodra het programma en de locatie bekend zijn, wordt dit vermeld. Deelname is gratis. Het programma wordt zeer uitgebreid dus voor iedere Tuinprofessional zijn er diverse presentaties of workshops naar keuze. Tijdens kennissessie 2 staat de klimaatadaptieve tuin centraal. De stijgende temperaturen, enorme hoosbuien en langere perioden van droogte zorgen voor wateroverlast, wegzakkend grondwater en opwarming van de stad. De maatregelen die we bij het ontwerpen en realiseren van tuinen kunnen nemen die deze negatieve effecten kunnen opvangen worden in deze sessie behandeld. Ook zal een een grond- en drainage specialist oplossingen aandragen die regenwateroverlast verminderen, verdroging tegen gaan en verkoeling vergroten. 

Presentaties, producten en workshops

Dit event wordt jaarlijks georganiseerd op dinsdag en woensdag in de 3e week van januari. Op deze Dag voor de Tuinprofessional presenteren diverse partijen hun producten en diensten, aangevuld met interessante workshops op andere gebieden waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Programma

Vanaf 7.00 uur Inloop met heerlijk ontbijtbuffet

8.00 – 8.30 uur Opening door magisch duo Rob & Emiel met een ‘Power block’

8.30 – 9.30 uur Één kavel, drie verschillende tuinideeën. Drie gerenommeerde hoveniers aan het woord

9.45 – 10.45 uur Kennissessie ronde I

10.45 – 11.45 uur Kennissessie ronde II

11.45 – 12.45 uur Lunch / partnerplein

12.45 – 13.45 uur Kennissessie ronde II

13.45 – 14.45 uur Kennissessie ronde IV

15.00 – 15.30 uur Afsluiting en verloting prijzen

Waar? Wanneer?

Wat? Tuinprofessionaldagen.
Waar? Landgoed Zonheuvel. Amersfoortseweg 98, 3941 EP te Doorn.
Wanneer? Op 9 en 10 januari. Om 7.00 uur wordt gestart met een inloop-ontbijt en om 15.30 uur is de afsluiting met een drankje.
Wie? De dag is speciaal voor tuinprofessionals, zoals ontwerpers, hoveniers, stratenmakers…
Meer informatie? Kijk voor meer informatie en om je gratis aan te melden op tuinprofessionals.nl