Event: Zelfbouwmarkt 2020

Wil jij zelf een huis bouwen in Amsterdam? Alleen of met anderen? Wil je graag duurzaam bouwen? Meld je dan aan voor de online Zelfbouwmarkt op zaterdag 28 november. Tussen 12.00 en 16.00 uur kom je – online – alles te weten over de verschillende vormen van zelfbouw, hoe zelfbouw in z’n werk gaat én welke rainproof mogelijkheden er zijn.

Online Zelfbouwmarkt

De gemeente Amsterdam organiseert voor de tiende keer de jaarlijkse Zelfbouwmarkt. Dit jaar geheel online, dus coronaproof! Op deze markt kom je vanalles te weten over verschillende vormen van zelfbouw. Je vindt een overzicht van het aanbod en de beschikbare zelfbouwkavels in Amsterdam. Diverse profesionals staan klaar om al je vragen over zelfbouw te beantwoorden. Ook zijn er stands met informatie over erfpacht, duurzaam en rainproof bouwen en financiering. 

Amsterdam Rainproof

Onze collega Daniel zal de ‘Amsterdam Rainproof’ stand bemannen. Wil jij meer weten over de oplossingen die jij kan toepassen op eigen perceel om het regenwater op te vangen en beter te benutten, dan ben je bij deze digitale stand aan het juiste adres? Luister naar zijn eigen ervaring, plan een afspraak in voor een persoonlijk advies éf stel je vragen via de chat. Voor meer informatie bekijk de brochure: Bouw groen en blauw.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en het gehele programma op www.amsterdam.nl/zelfbouw. Wil je er virtueel bij zijn? Meld je aan en dan krijg jij een toegangscode toegestuurd om in te loggen.