Excursie: Klimaatadaptatie – blauwgroene daken

Groene Huisvesters en Samen Klimaatbestendig nodigen je uit deel te nemen aan de excursie ‘Blauwgroene daken’.

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van de Amsterdamse corporaties met blauwgroene daken? Daniel Goedbloed, programmamanager van Amsterdam Rainproof, deelt samen met Waternet en de Amsterdamse corporaties ervaringen vanuit het RESILIO-project en de green deal groene daken. De resultaten van de BNA Ontwerpstudie ‘Stad x klimaat – Het gebouw als watermachine’ leveren nieuwe inzichten op.

Wat kun je verwachten?

We brengen een bezoek aan verschillende klimaatadaptieve innovaties op het Marineterrein. Zoals SmartRoof, koelende sportvelden en de Slimme Regenton.

Met elkaar wisselen we kennis en praktijkervaring uit om zo van elkaar te leren. We gaan in op de vraag hoe je in je eigen corporatie omgeving inhoud kan geven aan klimaatadaptatie. Hoe kan je samen stappen zetten om te komen tot een groene, gezonde leefomgeving die beter bestand is extremer weer op vangen.

Waar? Wanneer?

Wat? Netwerkbijeenkomst
Waar? Kattenburgerstraat 5, Pension Homeland, Amsterdam
Wanneer? Woensdag 24-06-2020 13:00 – 16:00 uur
Wie? Deze excursie is speciaal bedoeld voor corporatiemedewerkers. Als deelnemer vanuit een gemeente, waterschap of andere organisatie ben je welkom in de webinar. Deze wordt in de ochtend van 24 juni 2020 georganiseerd. Voor meer informatie ga naar de site van Groene Huisvesters.