Festival: ROEF 2021

Op 27 & 28 augustus neemt ROEF je weer mee de wolken in! Op deze dagen is er van alles op de Amsterdamse daken te beleven; van live muziek tot expedities en van filmvertoningen tot workshops. 

Er zullen meer dan genoeg mogelijkheden zijn om je horizon verbreden tijdens ROEF. Zo kun je weer een aantal fantastische, groene daken van dichtbij bekijken en meer leren over blauw groen daken! Ontdek innovatieve daken, groene oases en slimme Rainproof verrassingen. Op het daklandschap wordt letterlijk de ruimte opgezocht voor nu én de toekomst. Samen met expeditieleiders gaan kleine groepen op avontuur. 

Geen dak onbenut

Benutte daken bieden kansen bij klimaatadaptatie, duurzame energiebehoefte én drukte in de stad. Groene daken dragen zelfs bij aan behoud en herstel van biodiversiteit, betere luchtkwaliteit, isolatie, hittebestendigheid, geluidsdemping en uiteraard regenopvang! Ook kan het dak fungeren als de uitgelezen plek voor ontspanning: dakparken, groene terrassen, openbare voedseltuinen en andere publieke ruimte. Kom ook en laat je inspireren! Ga naar roefamsterdam.nl en bekijk het programma van het Rooftop Festival.

ROEF neemt de geldende richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19 in acht en hecht groot belang aan de gezondheid van bezoekers en medewerkers op de locaties. Voor alle evenementen gelden de Testen voor Toegang regels.