Festival: We can change in Amsterdam West

Op zaterdag 22 september organiseert ‘I can change the world with my two hands’ in Amsterdam West het We can change festival. Tijdens workshops en andere activiteiten wordt er op een inspirerende manier vorm gegeven aan het thema duurzaamheid.

Het festival

Maak een op zonne-energie rijdend autootje samen (Designathon Works), of ontleedt en maak ongewenste stadsdieren klaar tot een heerlijk gerecht, samen met de Keuken van het Ongewenste Dier. Samen met kunstenaar/florist Denise Collignon van Veld & Vaas wordt een mega oogstslinger gemaakt van biologische bloemen en ander oogst. Bij Aarde & Co kun je in het Boeren Proef Lab het verschil tussen reguliere en bio-dynamische melk en tomaten proeven. Daarnaast kun je in en rond het I can change Tuinkafe augurken, salsa, honing en ijs van Amsterdamse bodem proeven en kopen.

Om 13.30 en om 14.30 uur wordt er een rondleiding gegeven op het terrein. Samen met Natuur & MilieuTeam Zuid helpen wij je op 22 september aan hands-on informatie over het Rainproof maken van je tuin.

Achtergrond

I can change the world with my two hands werkt aan een blauwdruk om binnenterreinen beter te benutten. Om de stad gezonder en duurzamer te maken. Sinds 2011 kunnen bewoners bij I can change groente, kruiden, bloemen en fruit komen oogsten, tuinieren, keukenresten inleveren voor compost en leren over het gebruik van regenwater.

Waar? Wanneer?

Festival: We can change in Amsterdam West
Wanneer? Zaterdag 22 september.
Adres? Jasper Leijnsenstraat 21, 1056 XW Amsterdam
Tijdstip? Het We can change festival is van 13.00 tot 16.00 uur.
Meer informatie via: www.icanchangetheworldwithmytwohands.nl