GOED samenwerken aan de groene stad

Iedereen die werkt en woont in een stad heeft een belangrijke rol om zijn/haar stad leefbaar te maken en te houden. Hoe bereik je dit doel met zoveel partijen met diverse belangen?

Op donderdag 15 maart organiseert GaGoed Leiden het GOED event. Een dag waarop ruim 150 mensen zich buigen over hoe we samenbouwen aan een groene en gezonde stad. Een dag vol met presentaties, workshops, praktijk cases en ruim gelegenheid om te netwerken.

Programma

De dag bestaat uit een interessant en gevarieerd programma met veel kennisuitwisseling over ervaring uit de praktijk.  De dag start met 5 powerpitches van praktijkcases, zoals het ‘Wereldcafe Leiden Zuidwest’ en ‘De duurzaamste klometer van Nederland’. Vervolgens ga je actief aan de slag in een kennisworkshop naar keuze. De workshopleieders bieden uiteenlopende onderwerpen: van groene daken, klimaatbestendig ontwerpen tot samenwerken en participatie. Vervolgens leer je met jouw deelname aan een praktijkcase, lessen uit de praktijk. De dag eindigt met een netwerkborrel.  

Onze community manager Irene geeft een workshop over samenwerken met publieke en private partijen: ‘Amsterdam Rainproof – samenwerken. Elke druppel telt’.

Meld je aan

Datum: 15 maart 2018, 10:00 uur -16:30uur
Locatie: Stadsgehoorzaal Leiden
Aanmelden via de link  ‘GOED event‘.
De bijeenkomst is gratis