Gratis Gras i.s.m. ROEF Dagpark

Tegels eruit, grasmat erin!

Haal je ‘Gratis Gras’ op 10 september! Aan alle bewoners die hun tegels verruilen voor groen en gebruikmaken van de Tegelservice mogen wij op 10 september gratis gras weggeven.

Overdag is deze grasmat gebruikt voor het ROEF Dagpark: Een dag, een dak, een park. Voor 24 uur tovert ROEF grijze parkeerkplekken om tot een stadspark op hoogte.

Wij stellen dit ‘Gratis Gras’ beschikbaar voor alle deelnemers aan de Tegelservice. Dus meld je aan voor de Tegelservice, wip die tegels uit je tuin en leg er een mooi stukje gras voor terug.

Het gras kan uitsluitend op 10 september tussen 17:00-19:00 uur opgehaald worden bij de Q-Park Westergasfabriek. Wij organiseren deze actie als partner van ROEF Amsterdam.

HOE WERKT HET? 

  1. Via dit FORMULIER kun je jouw ‘Gratis Gras’ aanvragen;
  2. Wij controleren of je bent aangemeld voor de Tegelservice en bevestigen jouw ‘Gratis Gras’ aanvraag;
  3. Neem deze bevestiging mee op 10 september 2023 en kom op het afgesproken tijdstip naar de Q-Park Westergasfabriek om jouw gras op te halen.
  4. Let het gras in je tuin, zorg er goed voor en stuur ons een leuke foto 😊

LET OP:

  • Gras is zwaar! 1 vierkante meter gras weegt ongeveer 15 kilo, hou hier rekening mee met het vervoer en het maximale laadgewicht van je auto / aanhanger.
  • Ophalen kan alleen op zondag 10 september tussen 17:00 en 19:00 uur bij Q-Park Westergasfabriek. De exacte locatie staat vermeld in de bevestiging van je aanvraag.
  • Niet opgehaald gras wordt weggegeven aan duurzame initiatieven in de stad.

Leuk detail: wist je dat alle tegels die door de Tegelservice worden 
opgehaald automatisch meetellen voor het NK Tegelwippen?