Het Festival De Groene Boulevard

Straatfeest voor een fijne leefomgeving met gezonde lucht! Festival De Groene Boulevard laat op 24 mei zien wat de Weesper- en Wibautbuurten aan mooie, culturele, educatieve en groene initiatieven hebben. 

Samen met de deelnemers maken ze van het JDMeijerplein en de hoek 2e Oosterparkstraat-Wibautstraat een huiskamer waar een zondagmiddag lang heerlijk gedronken, geschilderd, gegeten, ontdekt, bekeken, gespeeld, geluisterd, geknutseld, gemusiceerd, geschminkt en geplant kan worden.

De Groene Boulevard

Zet je bankstel op de stoep en doe mee aan de leukste huiskamer van Amsterdam! Maak met plantjes je eigen ‘schone lucht’-hoed, laat je een groene tijger schminken, probeer de nieuwste elektrische gadgets, restaureer je oude meubilair, geniet van gezellige muziek, versier je (bak) fiets, plant een anti-fijnstofplantje en proef van de smakelijke gerechten en dranken gemaakt met liefde èn met liefde voor de natuur.

Leven op een fijne, mooie en inspirerende plek plek met schone lucht om gezond op te groeien, dat wil iedereen. Bewoners langs de Wibaut-as organiseren daarom een gezellig, leuk, creatief, cultureel en duurzaam festival. Met en voor elkaar. 

Wat: Festival De Groene Boulevard
Wanneer: Zondag 24 mei
Waar: JDMeijerplein en hoek 2e Oosterparkstraat-Wibautstraat
Begin- en eindtijd: 12.00-18.00
Entree: gratis

I.s.m. o.a. NeighbourFoodMarket, Kringloopwinkel De Lokatie, Amsterdam Rainproof, HvA, Knowledge Mile, Cycle Fun Producties