Huishoudbeurs – Rainbar

Ervaar en proef de regen op de huishoudbeurs. In het horecapaviljoen staat de enige echte Rainbar. Dé bar waar het binnen regent. Trek een regenjas van het haakje, want Heavy Shower = Happy Hour! Wanneer het regent, drink jij bier gemaakt van regenwater.

Zo proef je de waarde van regenwater. Het regent namelijk vaker en harder in Nederland. De hoosbuien veroorzaken schade, vooral omdat de stad verhardt met gebouwen, asfalt en betegelde tuinen – er gaat geen druppel doorheen. De stad kan niet schuilen. En jij straks ook niet meer.

Om je dat te laten ervaren is de Rainbar ontworpen, een barretje waar het binnen regent. Gewapend met een regenjas bestel je een biertje. Natuurlijk gemaakt van opgevangen regenwater. Een goed voorbeeld hoe je regenwater kan benutten en een mooi startpunt voor een gesprek hierover. De Rainbar is mogelijk gemaakt door Rainproof, Rotterdams WeerWoord en het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De Huishoudbeurs

Ook een biertje van opgevangen regenwater drinken? Kom dan langs bij de Rainbar op de Huishoudbeurs in hal 7. Te bezoeken van 22 februari t/m 1 maart in de RAI Amsterdam.

Proost!