Inspiratiedagen: Tuincentrum Osdorp

Voor iedereen met mooie balkon-, terras- of tuinplannen organiseert tuincentrum Osdorp de inspiratiedagen.

Actie

Op 6, 7 en 8 maart, tijdens de inspiratiedagen is er ook een speciale ‘Tegel eruit, plantjes erin!’ actie. Wissel je tuintegels in voor gratis plantjes bij Tuincentrum Osdorp. Het doel is om zoveel mogelijk tuinen te onttegelen, te vergroenen en rainproof te maken. Groene tuinen en planten zorgen namelijk voor een prettig leefklimaat, en zijn ook nog goed voor de waterafvoer en biodiversiteit. Groene tuinen worden ook minder warm in de zomer.

Kom op één van de drie dagen naar Tuincentrum Osdorp en neem je tegels mee. Daar staan vrijwilligers klaar om je tegels te ontvangen. Voor 1 stoeptegel krijg je 1 plantje, voor 5 stoeptegels 2 plantjes, voor 10 stoeptegels 3 plantjes, voor 20 stoeptegels 4 plantjes en voor 40 stoeptegels 8 plantjes. Andere soort tegels mag natuurlijk ook.

Wil je meer dan 40 tegels inwisselen? En ligt je tuin in West, Centrum of Slotermeer Noordoost? Neem dan contact op met Tegels eruit, groen erin! Je kunt ook onderstaande formulier invullen.

De ‘Tegel eruit, plantjes erin!’ actie is een samenwerking tussen Tuincentrum Osdorp, Bureau Binnentuinen en Amsterdam Rainproof en wordt gesponsord door de gemeente Amsterdam. De actievoorwaarden van Tuincentrum Osdorp zijn van toepassing.