Markt: Duurzaamheidsmarkt Oost

Op zaterdag 15 december a.s. organiseert Jungle Amsterdam een duurzaamheidsmarkt in Amsterdam Oost. Een informatiemarkt met duurzame ondernemers uit Amsterdam, die je graag informeren over allerlei duurzame maatregelen in en om uw huis. Natuurlijk is er veel aandacht voor groen en klimaatadaptatie. Maar je kan hier ook terecht voor informatie over wateroverlast, isolatie, gas, infraroodpanelen, duurzame kleding en meer! 

Duurzame cadeau inspiratie 

Zoek je nog een bijzonder en duurzaam cadeau voor de feestdagen? Wat dacht je dan van een adviesrapport hoe je huis te verduurzamen, een set zonnepanelen, een balkon- of daktuin, of heb je liever een bankje van origineel Amsterdams hout? En wat dacht je van het opknappen van je tuin om wateroverlast tegen te gaan en fijnstof uit de lucht te vangen. Of begin je liever met een infraroodmeting en rapport om te onderzoeken wat je zelf kunt doen, om het wooncomfort te verhogen en de energierekening te verlagen. Kom met deze vragen naar de Duurzaamheidsmarkt in de Jungle en laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Je kunt deelnemen aan één van de workshops en de aanwezige experts wijzen je graag de weg in deze duurzaamheidsjungle. Ook is er een loterij met mooie duurzame prijzen!

Jungle Amsterdam

De Jungle staat symbool voor de mooiste natuur die wij op deze aarde hebben. Het laatste stukje pure natuur, deels nog ongerept, maar ook bedreigd door de mens. Het samen toe werken naar een leefbare, rechtvaardige wereld, waarin de Jungle en alle andere waardevolle gebieden behouden blijven, dat is waar Jungle Amsterdam voor wil staan.

Waar? Wanneer?

Wat? Duurzaamheidsmarkt Oost
Waar? Tweede van Swindenstraat 26 Amsterdam.
Wanneer? Zaterdag 15 december van 13:00 tot 17:00 uur.
Wie? Openbaar toegankelijk. Toegang is gratis.
Meer informatie? Kijk voor meer informatie op www.jungle.amsterdam