Nationaal Congres Klimaatadaptatie

Werk jij aan het thema ‘klimaatadaptatie’? Ben jij bezig met het rainproof maken van je stad? Met hoe we omgaan met de effecten van klimaatverandering? Of wil je er meer van weten? Kom dan op donderdag 13 juni naar het Nationaal Congres Klimaatadaptatie bij Lijm & Cultuur in Delft.

Kom naar de werksessie over samenwerken

Tijdens het congres komt het gehele thema: klimaatadaptatie aan bod. Droogte, hitte én wateroverlast, in relatie tot gezondheid, natuur, gebouwde omgeving, landbouw en infrastructuur. In deze werksessie, B1, wordt hier dieper op ingegaan. Klimaatadaptatie: Samen aan de slag! Verzorgt onze collega Irene Poortinga samen met Yvette Jeuken (Dunework), Bart Cosijn (Bart Cosijn Gespreksleiding) en Gert Dekker (Ambient) een interactieve workshop. Kom ook naar deze sessie, ronde B van 13.50 – 15.00 uur en leer meer over klimaatadaptatie en participatie. Hoe betrek en bereik je bewoners, bedrijven, lokale organisaties en andere belanghebbenden bij het klimaatadaptief maken van je stad? En laat je informeren over de netwerkaanpak van Amsterdam Rainproof.

Programma

Bekijk het gehele programma inclusief de deelsessies.

Meer informatie

Donderdag 13 juni naar het Nationaal Congres Klimaatadaptatie bij Lijm & Cultuur in Delft. Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur met een borrel. Het congres is vol. Je kan je helaas niet meer aanmelden.