Programma: RIONEDdag 2019

Stichting RIONED organiseert op donderdag 7 februari de jaarlijkse RIONEDdag in het Beatrix Theater in de Jaarbeurs in Utrecht. De RIONEDdag is de jaarlijkse bijeenkomst van Stichting RIONED. Het is de ontmoetingsplek voor de vakwereld: overheden (gemeenten, waterschappen, rijk en provincies), bedrijven (leveranciers, adviesbureaus, inspectiebedrijven en aannemers) en onderwijsinstellingen.

Programma

De RIONEDdag biedt een mix aan actuele informatie, verdiepende parallelsessies, intensieve kennistafels, de verkiezing van de innovatie van het jaar en uiteraard ook ontmoetingen met collega’s uit het stedelijk waterbeheer. De Expozaal is opnieuw het centrale punt met de ontvangst, pauze, lunch, kennistafels en netwerkborrel. Bekijk het gehele programma.

Deze dag wordt geopend door een toespraak van mw. drs. Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat. In het stedelijk waterbeheer zijn tal van actuele beleidsontwikkelingen. Denk aan klimaatverandering, stresstesten, waterkwaliteit, energietransitie, samenwerking tussen gemeenten en waterschap en digitalisering. De minister geeft haar visie en aandachtspunten.

Interactief

Ook deze RIONEDdag kun je vanuit de zaal via Buzzmaster op uw smartphone of tablet deelnemen. Meningen, vragen en reacties van de zaal worden, via de Buzzmaster-app zichtbaar op het scherm.

Waar? Wanneer?

Wat? RIONEDdag 2019
Waar? Beatrix Theater in de Jaarbeurs in Utrecht.
Wanneer? Donderdag 7 februari, van 9:00 uur tot 17:00 uur.
Wie? Voor overheden (gemeenten, waterschappen, rijk en provincies), bedrijven (leveranciers, adviesbureaus, inspectiebedrijven en aannemers) en onderwijsinstellingen.
Meer informatie? Aanmelden kan via Rioneddag.nl. De kosten zijn: € 198,00 voor begunstigers en € 396,00 voor niet begunstigers.