Rainbar – De Modefabriek

Op zondag 26 en maandag 27 januari strijkt de wintereditie van de modevakbeurs neer in Amsterdam RAI. De Modefabriek is Nederlands’ meest bekende modebeurs. Naast het presenteren van een divers aanbod aan merken. Kun je op deze beurs ook een flinke dosis inspiratie opdoen, ook op het gebied van duurzame ontwikkelingen. Denk aan recycling, het letterlijk verminderen van de (textiel)afvalberg door hergebruik.

De Rainbar

Innovatie en duurzame ontwikkeling is een belangrijk thema op de Modefabriek. Dat is dan ook de reden dat de Rainbar ook hier te zien is. De enige bar ter wereld waar het binnen regent. Trek een regenjas van Maium van het haakje. Met deze stijlvolle regenjas met innovatief design, gemaakt van gerecycled plastic, blijf je ook in de bar droog. Zodra de regen in de Rainbar naar beneden valt, komt het bier, gemaakt van regenwater, op tafel. Beleef de regen en bekijk hoe de Rainbar op ludieke wijze de bewustwording te vergroot en discussie uitlokt over thema’s als wateroverlast en klimaatadaptatie.

Waar? Wanneer?

De modefabriek vindt plaats op zondag 26 en maandag 27 januari in de RAI Amsterdam. De Rainbar kun je bezoeken op het terras in Hal 5.