Rainproof informatiemiddag

Werk je bij een gemeente, provincie of waterschap en wil je meer informatie over Amsterdam Rainproof? Of wil je jouw collega’s meekrijgen voor een regenbestendige stad? Kom dan naar de bijeenkomst en krijg antwoord op jouw vragen.

Waarom een informatiemiddag

Wij krijgen veel verzoeken van gemeenten, provincies en waterschappen voor informatie. Denk aan vragen over onze aanpak en het programma: Hoe kunnen we regenbestendige maatregelen verbinden aan werkzaamheden in de publieke ruimte? Hoe kunnen we bewoners en private partijen meekrijgen? En vragen over het gebruik van onze folders en website. Momenteel redden we het niet om iedereen individueel te spreken, daarom organiseren we een informatiemiddag. Ook als je vragen hebt over hoe je jouw collega’s meekrijgt om rainproof mee te nemen in hun werkzaamheden zal deze middag veel opleveren.

Programma

Het voorlopige programma op de 12e is als volgt:

13.30: Inloop.
14:00: Presentatie over programma Amsterdam Rainproof met daarin netwerkaanpak, communicatie, communicatiemiddelen (folders en website), regenwaterknelpuntenanalyse, samenwerking met private partijen en rainproof in processen en beleid van gemeente Amsterdam en Waternet.
14:30: Beantwoording veel gestelde vragen.
15:15: Pauze.
15.30: Beantwoording specifieke individuele vragen door drie aanwezige rainproof-medewerkers.
17:00: Einde.

amsterdam_rainproof_stad

Aanmelden

Datum: 12 december, 13:30 – 17:00 uur.
Locatie: Broedplaats Old SchoolGaasterlandstraat 3-5, Amsterdam

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: info@rainproof.nl. Noem in je mail het aantal deelnemers en je specifieke vraag aan Rainproof. Wij doen ons best om alle vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden!