Rainproof informatiemiddag 23 mei 2018

Save the date! Op 23 mei organiseren wij een informatiemiddag voor gemeenten, provincies en waterschappen. Ben je ambtenaar en wil je meer informatie over Rainproof? Of wil je jouw collega’s meekrijgen voor een regenbestendige stad? Kom dan naar de bijeenkomst en krijg antwoord op jouw vragen. Lees verder voor meer informatie.

Waarom een informatiemiddag?

Wij krijgen veel verzoeken van gemeenten, provincies en waterschappen voor informatie. Denk aan vragen over onze aanpak en het programma: Hoe kunnen we regenbestendige maatregelen verbinden aan werkzaamheden in de publieke ruimte? Hoe kunnen we bewoners en private partijen meekrijgen? En vragen over het gebruik van onze folders en website. Om deze en andere vragen te beantwoorden, organiseren we een informatiemiddag. We redden het momenteel niet om iedereen individueel te spreken, dus doen we het op deze manier. Ook als je vragen hebt over hoe je jouw collega’s meekrijgt rainproof mee te nemen in hun werkzaamheden zal deze middag veel opleveren.

Programma

Het programma is als volgt:

13:00: Presentatie over programma Amsterdam Rainproof met daarin netwerkaanpak, communicatie, communicatiemiddelen (folders en website), regenwaterknelpuntenanalyse, samenwerking met private partijen en rainproof in processen en beleid van gemeente Amsterdam en Waternet.
13:30: Beantwoording veel gestelde vragen.
14:15: Pauze.
14.30: Beantwoording specifieke individuele vragen door drie aanwezige rainproof-medewerkers.
15:30: Einde.

Na afloop van de informatiemiddag maken we een fietstocht langs een aantal Rainproof locaties in de buurt. (Neem zelf een fiets mee.)

amsterdam_rainproof_stad

Aanmelden

Datum: 23 mei, 13:00 – 15:30 uur.
Locatie: Hoofdkantoor Waternet (Korte Ouderkerkerdijk 7, Amsterdam).

Aanmelden kan door middel van een mail naar info@rainproof.nl. Noem in je mail het aantal deelnemers en je specifieke vraag aan Rainproof. Wij doen ons best om alle vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden!