Rooftop Symposium 2017: van Dak naar Daklandschap

Deze week staat in het teken van het dak! Op vrijdag 8 september van 13:00 – 17:00 vindt het Rooftop Symposium plaatst tijdens de openingsweek van CIRCL. Dit is de nieuwe circulaire ontmoetingsplek op de Zuidas. Het pand is volledig curculair gebouwd en zit vol met (dak)innovaties.

Symposium

Rooftop Revolution, CIRCL en ROEF nodigen de vastgoedsector uit voor het Rooftop Symposium: van Dak naar Daklandschap.

Laat je inspireren door best (rooftop) practices door a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, leer over de business case en ga in gesprek met hoveniers die je vastgoed kunnen vergroenen. Daarnaast laat het symposium ook zien hoe Green Business Club Zuidas in samenwerking met de gemeente Amsterdam, Waternet en Rooftop Revolution 25.000 m2 natuur en wateropvang op de daken van Zuidas realiseert.

Prijsuitreiking mooiste en lelijkste dak

Groen of grijs? Plat of pannen? Sedum of zonnepanelen? Rooftops zijn hot! Hoog tijd om de Roof-Topper en Roof-Flopper van 2017 in het zonnetje te zetten. Meld nu het mooiste of lelijkste dak van Nederland hier aan voor de Rooftop Award 2017. Tijdens dit Symposium worden de Roof-Topper: het meest innovatieve, mooie groene dak van Nederland en Roof-Flopper: het allerlelijkste dak van ons land bekend gemaakt.

Programma

Kijk voor meer informatie en het programma op de website van Rooftop Revolution.