Rooftop Symposium 2018

Kom vrijdag 22 juni 2018 naar hét jaarlijkse Rooftop Symposium. Maak kennis met nieuwe rooftop start-ups en innovatieve hoogstandjes op de groene inspiratiemarkt, leer meer over de urgentie van groen, uitdagingen op hoog niveau en ontdek het daklandschap van de toekomst! 

Programma

Het Rooftop Symposium is interessant voor mensen uit de vastgoedwereld, zoals ontwikkelaars, stadsplanners, architecten en dakeigenaren én iedereen die meer wil weten over de toekomst van het daklandschap of zelf aan de slag wil met het vergroenen van een dak.

13.00-14.00 Inloop & Inspiratiemarkt

14.00-16.00 Hoofdprogramma

16.00-16.15 Uitreiking Rooftop Awards 2018

16.15-17.00 Opening Rooftop Festival ROEF

Hoofdprogramma met: Met Suze Gehem (Rooftop Revolution), Jesse Jörg (ROEF), Paul de Ruiter (Paul de Ruiter Architects), Harro de Jong (Buro Harro), Arjan Dingste (UN Studio) Erik Smits (ZJA Zwarts & Jansma Architecten), Marianne Gybels (Booking Cares), Margot Bleeker (Erasmus MC), Gershwin Bonevacia (spoken word) en Ama van Dantzig (dagvoorzitter).

Rooftop award: Rooftopper en Roofflopper

Op het Rooftop Symposium worden de Rooftop Awards uitgereikt aan de de Rooftopper en Roofflopper van 2018. Nomineer nu jouw favoriete dak óf juist het minst mooie dak van Nederland. Meer lezen of een dak nomineren kan via Rooftop Revolution.

Waar? Wanneer? 

Datum: Vrijdag 22 juni, 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: KIT Koninklijk Instituut voor de Tropen, de Koningin Maxima Zaal
Tickets: Het Rooftop Symposium is gratis te bezoeken na aanmelding via de ticketshop