Rotterdamse Dakendagen

De Rotterdamse Dakendagen wil het gebruik van daken stimuleren. Daken kunnen bijdragen aan een gezonde, levendige, aantrekkelijke en toekomstbestendige stad. Beleef de Rotterdamse daken op 1, 2 & 3 juni!

Programma

Je kan ongeveer twintig Rotterdamse daken bezoeken tijdens de Rotterdamse Dakendagen. Op de vrijdag wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Kennisdag; een programma voor professionals (zoals stadsontwikkelaars en architecten) die innovatief gebruik (willen) maken van daken. 

Er zijn drie verschillende manieren om de Rotterdamse Dakendagen te bezoeken:

– Met een Dakpas kan je op eigen houtje de Open Daken op zaterdag 2 en zondag 3 juni bezoeken. Op verschillende Open Daken zijn gratis activiteiten of acttracties te vinden, naast het prachtige uitzicht!
– Beleef een Special: concert, voorstelling of diner op een dak.
– Boek een Tour: bezoek exclusieve daken binnen een bepaald thema, meestal met een gids.

Daarnaast mag je, met één van deze drie tickets op zak, het hele weekend overdag vertoeven op het Centrale Dak (Hudson’s Bay).

Benieuwd welke daken mee doen? Houd de website van de Rotterdamse Dakendagen goed in de gaten! Je kunt ook de Rotterdamse Dakendagen volgen op Facebook of Instagram om van het laatste programmanieuws op de hoogte te blijven.


Meer informatie

Datum: 1,2 en 3 juni 2018.
Locatie: Rotterdamse daken.

De Dakpas en tickets voor tours en specials kan je kopen via de website van Rotterdamse Dakendagen. Tickets voor tours (routes over exclusieve daken) en specials (concerten, voorstellingen en andere evenementen op daken) kun je vanaf 1 mei 2018 kopen.