Summer School: workshop rainproof ontwerpen

Amsterdam Rainproof levert een bijdrage aan de Summer School van gemeente Amsterdam. In samenwerking met Waternet en gemeente Amsterdam verzorgt Rainproof deze zomer een interactieve kennissessie rainproof ontwerpen.  Lees hieronder wat je van de kennissessie kunt verwachten en wat je moet doen om je aan te melden.

Amsterdam Summer School

Waternet en de gemeente Amsterdam organiseren de hele zomer lang al verschillende excursies. Deze zogenaamde Summer School is bedoeld om de gemeenteambtenaren op een andere manier kennis te laten maken met hun stad, hun collega’s en de projecten waar zij mee bezig zijn. De excursies en evenementen worden verzorgd door organisaties die deel uitmaken van de gemeente Amsterdam. Zo kunnen ambtenaren op een leuke en interactieve manier van elkaar leren!

Rainproof ontwerpen: Hoe doen we dat?

Aan de hand van concrete projecten analyseren we de uitdagingen, processtappen, tools en oplossingen om tot een rainproof ontwerp te komen in zowel de bestaande stad als bij nieuwe gebiedsontwikkeling. Ga aan de slag met lopende projecten en leer hoe je zelf rainproof kunt toepassen!

Nog een paar plekken vrij

De kennissessie vindt plaats op maandag 23 augustus van 13.00 – 16.00 uur.

Ben jij ontwerper, landschapsarchitect of stedenbouwkundige bij de gemeente Amsterdam en wil jij je graag aanmelden voor deze interessante kennissessie? Meldt je dan aan via het intranet van de gemeente Amsterdam.