Tuindokters en regenton aanbieding Praxis Zuidoost

Kom zaterdag 25 maart van 12.00 – 1600  naar het tuincentrum Praxis Zuidoost en haal jouw regenton en lijngoot met 20% korting! Wil je zelf aan de slag met regenwater opvangen en jouw tuin vergroenen maar weet je eigenlijk niet precies hoe je dat doet en waar je rekening mee moet houden? De ‘Tuindokters’ van het tuincentrum en Rainproof zijn deze middag aanwezig om al jouw vragen over water en wateroverlast in de tuin te beantwoorden. 

20% korting op regentonnen en lijngoten

Haal deze middag jouw regenton en lijngoot met 20% korting! Met een regenton sla je het gratis regenwater op. Je sluit hem heel envoudig aan op de regenpijp. Met lijngoten vang je het afstromend regenwater van het terras op, en leid je het naar een plek in de tuin waat het tijdelijk opgeslagen kan worden of kan infiltreren. 

Campagne watervriendelijke tuin

In samenwerking met Tuinbranche Nederland  en Praxis Zuidoost voeren we tijdens dit weekend de campagne ‘Natuurlijk! De watervriendelijke tuin!’. Water is de basis van de levende tuin maar vraagt om een goede balans. De tuin mag niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Hoe zorg je ervoor dat de tuin niet uitdroogt en hoe zorg je ervoor dat de planten niet verdrinken bij een wolkbreuk, of nog erger, dat het regenwater via de tuin het huis binnenstroomt net wanneer je op vakantie bent?

Houd onze campagne pagina in de gaten voor de laatste activiteiten bij het tuincentrum bij jou in de buurt!

Praxis Zuidoost tuincentrum