Webinar: ‘Pompen of verzuipen? Verzekeren in een veranderend klimaat.’

Het Verbond van Verzekeraars heeft onlangs het klimaatrapport “Hoofd boven water, verzekeren van schade in een veranderend klimaat” uitgebracht. In het webinar ‘Pompen of verzuipen? Verzekeren in een veranderend klimaat’ geven zij een toelichting op dit rapport.

Webinar

Tijdens de toelichting op dit rapport komen de volgende vragen aan bod: Welke trends zien we? Welke knelpunten zijn er? En met welke aanbevelingen zijn we al aan het werk of gaan we binnenkort aan de slag? Het Verbond van Verzekeraars geeft een update van de belangrijkste activiteiten. En via de chatfunctie is er alle gelegenheid om vragen te stellen en met de sprekers in gesprek te gaan.

Kijk voor meer informatie op de website van Verbond van Verzekeraars.

Voor wie?

Het webinar staat open zowel voor leden als voor niet-leden van het Verbond en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wat klimaatverandering betekent voor schadeverzekeraars én hun klanten. Specifiek de professionals bij verzekeraars, intermediair en overheid die bij willen dragen aan de collectieve weerbaarheid met passende producten, advies en andere expertise.

Aanmelden

Datum: 13 februari, 15:30 – 16:30 uur.
Locatie: online.
Meld je aan via deze link.