We Make The City – Biodiversiteitsmarkt

Als onderdeel van We Make The City organiseert Intratuin Amsterdam een Biodiversiteitsmarkt! Wat is dat nou precies, biodiversiteit? Kun je ook biologisch tuinieren in de stad? Hoe richt je een tuin duurzaam en watervriendelijk in? De antwoorden op deze en andere vragen over biodiversiteit en duurzaam stadstuinieren worden voor je beantwoord tijdens de biodiversiteitsmarkt in de Intratuin Amsterdam. Op zaterdag 23 juni, tussen 12:00 – 16:00 kun je alle vragen over duurzaam stadstuinieren direct stellen aan de biologische kwekers, plantenexperts en diverse groenstichtingen. Daphne (van Intratuin Amsterdam) geeft persoonlijk informatie over biodiversiteit en waterbeheer in je tuin. Ook zijn er de hele dag (kinder)workshops en barbecuedemonstraties (met lekkere hapjes) en kun je een heerlijk kopje thee uit eigen tuin nuttigen.

Actie: Tegel eruit, plant erin

Er is ook een speciale actie! Tegel eruit én plant erin: Haal een tegel uit je tuin en ruil deze op de markt in voor een mooie plant. Een echte win-win situatie. 
Tot zaterdag, het welkomstdrankje staat voor je klaar.

Wanneer? Waar?

Datum: Zaterdag 23 juni 2018,12:00 – 16:00
Locatie: Intratuin Amsterdam. Nobelweg 10, 1097 AR Amsterdam.

We Make The City

Het grootste stadsfestival van Europa. Van 20 t/m 24 juni vieren we het stedelijk leven en werken we in de Metropoolregio Amsterdam samen aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden?