Workshop groene daken

Donderdag 31 januari wordt het Huis van de Wijk De Pijp feestelijk heropend. Onder het thema “Kom binnen en ontdek”, hebben de verschillende organisaties die er gehuisvest zijn een programma opgesteld.

Stichting !Woon vertelt vanaf 15.45 uur meer over het recht van huurders op een groen dak. Aansluitend om 16:00 uur wordt er in de daktuin een workshop over groene daken gehouden. Natuur & Milieuteam Zuid gaat samen met vrijwilligers in de daktuin aan de slag met het dak van een tuinhuisje. Ook dit dak wordt niet onbenut gelaten, maar volledig bekleed met sedummatten.

Onthulling Rainproof informatiebord

Deze middag wordt ook een Rainproof informatiebord onthult. Hierop staan verschillende regenbestendige maatregelen die in de daktuin te vinden zijn en gerealiseerd zijn tijdens een eerdere Water Demo Dag. Kom de maatregelen met eigen ogen zien en laat je inspireren en informeren.

Waar? Wanneer?

Donderdag 31 januari ben je van harte welkom tijdens de heropening van het Huis van de Wijk De Pijp. Kom binnen, volg een workshop, loop binnen tijden de verschillende spreekuren. Iedereen is van harte welkom op de 2e Van der Helststraat 66 in AmsterdamMeer informatie of het gehele programma:

Heropening huis van de Wijk De Pijp