Primaire tabs

Workshop: Rainproof ontwerpen

Donderdag 22 augustus 13:00-16:00 uur organiseren wij samen met Waternet en de Gemeente Amsterdam een workshop klimaatbestendig ontwerpen. Deze workshop is speciaal gericht op ontwerpers binnen de gemeente. We gaan aan de slag met het Handboek Klimaatadaptatie om tot klimaatbestendige ontwerpen komen.

Rainproof ontwerpen: Hoe doen we dat?

Aan de hand van concrete projecten analyseren we de uitdagingen, processtappen, tools en oplossingen om tot een rainproof ontwerp te komen in zowel de bestaande stad als bij nieuwe gebiedsontwikkeling. Ga aan de slag met lopende projecten en leer hoe je zelf rainproof kunt toepassen!

Interesse?

Ben jij ontwerper, landschapsarchitect of stedenbouwkundige bij de gemeente Amsterdam en wil jij je graag aanmelden voor deze interessante kennissessie? Meldt je dan aan via het intranet van de gemeente Amsterdam. 

Amsterdam Summer School

Waternet en de gemeente Amsterdam organiseren de hele zomer lang al verschillende excursies. Deze zogenaamde Summer School is bedoeld om de gemeenteambtenaren op een andere manier kennis te laten maken met hun stad, hun collega’s en de projecten waar zij mee bezig zijn. De excursies en evenementen worden verzorgd door organisaties die deel uitmaken van de gemeente Amsterdam. Zo kunnen ambtenaren op een leuke en interactieve manier van elkaar leren!

Summer School 2019

Wat denk jij?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
22aug

Dit gaat over een rainproof

BuurtBuurt

Labels

Category: 

En dit moet ook rainproof

Praat mee