Communicatiemiddelen

Op deze pagina vind je de communicatiemiddelen van Rainproof die je kan downloaden en gebruiken. Wil jij graag onze folders, infographics en logo gebruiken en aanpassen voor jouw organisatie of initiatief? Dat kan! Lees in het huisstijlhandboek hoe je gebruik kan maken van onze communicatiemiddelen.

Vragen over het gebruik van onze communicatiemiddelen of basiselementen? Neem contact met ons op. 

Het handboek is een document waarin de richtlijnen en regels voor het toepassen van onze huisstijl vastliggen. Zodat je makkelijk gebruik kan maken van onze communicatiemiddelen.
Het regent vaker harder, en onze stad kan dat niet aan. Met elkaar kunnen we die druppels opvangen en maken we Amsterdam Rainproof.
Wil jij ons logo gebruiken? Dat kan!
It’s raining harder and harder, and our city can’t handle it. Download the magazine or brochure and watch the animation.
Hoveniers kunnen met deze folder makkelijk laten zien wat bewoners zelf kunnen doen om droge voeten te houden en het regenwater te benutten.
De infographic geeft in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw straat rainproof maken? Zo doe je dat!
De infographic laat je in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw (school)plein rainproof maken? Zo doe je dat!
De infographic geeft in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw buurt rainproof maken? Zo doe je dat!
De infographic geeft in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw gebouw rainproof maken? Zo doe je dat!
De infographic geeft in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw tuin rainproof maken? Zo doe je dat!
De infographic geeft in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw dak rainproof maken? Zo doe je dat!
De infographic geeft in 1 overzicht welke concrete maatregelen je als bewoner of professional kan toepassen om overlast van regen te voorkomen of om ermee om te gaan. Jouw nieuwbouw rainproof maken? Zo doe je dat!