Primaire tabs

  • Home
  • De (regen)tonnenrace

De (regen)tonnenrace

Regenpakjes en poncho's uit de kast want op maandag 5 november om 16:00 uur gaat het hozen. Dit keer geen regen, maar bier! Bij brouwerij De Prael kun je deelnemen aan een heuse (regen)tonnenrace. Naast deze race is er ook meer informatie verkrijgbaar over Code Blond, het unieke bier gemaakt van regenwater. Dus heb jij altijd al willen weten waarom Code Blond gebrouwen wordt, kom dan ook en doe mee met de race of sluit aan bij het programma: 

16:30 uur - Irene Poortinga van Amsterdam Rainproof vertelt meer over het probleem: het regent steeds harder in Amsterdam. Alleen samen kunnen we de stad regenbestendig maken. 
16: 50 - Arno van Herwijnen van Rainbeer vertelt samen met Thomas Gesink van De Prael over het verhaal achter Code Blond: het eerste regenwaterbiertje ter wereld. 
17:10 - Esmee Jiskoot van De Ceuvel vertelt over de duurzame bedrijfsvoering van de Ceuvel en waarom zij Code Blond schenken. Ze doet zelf ook mee natuurlijk. 
17.35 - Start Tonnenrace

De Tonnenrace

De tonnenrace speciaal voor Code Blond liefhebbers en regenaanbidders! Als deelnemend team probeer je het parcours zo snel mogelijk af te leggen en je weet wat ze zeggen; na regen komt zonneschijn! Het snelste team dat De Prael bereikt valt in de bierprijzen. Het bier komt misschien letterlijk uit de lucht vallen maar de prijs niet, dus let goed op! Het doel is simpel; de regenton moet naar De Prael Houthavens (en nog heel zijn)! Deze race is niet zomaar een storm in een glas water, houd de juiste koers aan. Het team met de snelste tijd wint!

Meedoen?

Stel een team samen van minimaal 4 waterdragers en mail je teamnaam o.v.v. Tonnenrace 2018 naar: ikwilbier@deprael.nl. Wil je liever de teams aanmoedigen? Komen kijken en de presentaties bijwonen, kan natuurlijk ook.

Waar/wanneer?

Maandag 5 november van 16:00 tot 21:00
De Prael Houthavens, Nieuwe Hemweg 2, 1013BG Amsterdam
Meer info 

5nov

En dit moet ook rainproof

Praat mee