Greendustry

Logo Greendustry

"Wij ontzorgen bedrijven en gemeenten bij het realiseren van groene werkomgevingen door middel van ontwerpen, scans, advies over subsidies en projectmanagement."

Stichting Greendustry wil de wereld mooier maken door het vergroenen van bedrijfspanden en complete bedrijventerreinen. We stimuleren bedrijven om te vergroenen: goed voor de regenbestendigheid en het voorkomen van hittestress in en rondom het bedrijfspand. Daarnaast heeft vergroening een positief effect op biodiversiteit, klimaat en het welzijn van mensen. We willen een vliegwieleffect creƫren, waarbij kleine inspanningen grote veranderingen teweegbrengen.

We ontzorgen bedrijven, gemeenten en BIZ’s bij het realiseren van groene omgevingen door middel van ontwerpen, advies over subsidies en projectmanagement. Ons streven is om de 100.000 hectare aan bedrijventerreinen in Nederland te vergroenen en de CO2-uitstoot te verminderen. We geloven dat groene bedrijventerreinen zorgen voor prettigere, gezondere werk- en verblijfsomgevingen, bevorderen van de natuurlijke waterhuishouding en stimuleren van biodiversiteit.

Meer informatie over Greendustry vind je via de links aan de rechterkant van deze pagina.

Projecten: Vergroening Bedrijventerrein Donauhoek