Nieuws

Het voorplein van De Mirandabad is rainproof ingericht. Voortaan kan elke bezoeker van De Mirandabad lezen hoe je droge voeten houdt op het voorplein. 

Laat het regenwater maar komen! Op 20 april openden Jeroen van Berkel en Luca van der Putten de vernieuwde entree van WOW Amsterdam. Sinds kort liggen hier de Rain(a)way tegels.

Hoogheemraadschap van Delfland heeft sinds 1 april een nieuwe community manager, onze collega Tjerron Boxem. Mooi voor Delfland, maar jammer voor ons!

Wil jij graag onze folders, infographics en logo gebruiken voor jouw organisatie of initiatief? Vanaf vandaag is dit mogelijk. Bekijk het huisstijlhandboek van Rainproof en ga aan de slag.

Het is zo ver! Voor de deur van hostel WOW Amsterdam liggen de eerste Amsterdamse rain(a)way tegels. Kom de vernieuwde entree bekijken bij de feestelijke opening op 20 april 2017.

Amsterdam is de meest innovatieve stad van Europa. Naast de iCapital Award krijgt Amsterdam een geldprijs. En die prijs is voor alle Amsterdammers omdat we samen de stad maken. Doe mee en schrijf je in!
Rainproof partner Natuur&Milieuteam Zuid start de regenton actie. Wil jij ook een mooie regenton in je geveltuin, op het schoolplein, op je balkon of in je gemeenschappelijke binnentuin? Dat kan! Lees hier meer!
Stadsdeel West heeft de primeur. Voor de deur van kunstenaarsbroedplaats en hostel WOW Amsterdam liggen vanaf deze week de eerste Amsterdamse rain(a)way tegels. Oftewel huidige bestrating eruit, Rain(a)Way tegels erin!
De 'Watervriendelijke tuin' maand is in volle gang. Afgelopen weken waren er leuke en leerzame workshops en demonstraties bij Intratuin Amsterdam. Aankomend weekend zijn er workshops en acties bij het tuincentrum Praxis Zuidoost.
Op woensdag 8 maart vonden er filmopnames voor de Waterschapsdag 2017 plaats bij Intratuin Amsterdam. Samen met Intratuin en Tuinbranche Nederland geven we invulling aan de campagne 'Natuurlijk! De watervriendelijke tuin'.
Het project - Stenen kun je niet eten - is op zoek naar eetbare voorbeeld (dak)tuinen in Amsterdam die gezien mogen worden. Ben jij trots op je eetbare tuin en wil je anderen inspireren om hun tuin een stukje groener te maken? Doe dan mee!
De maand maart staat in het teken van de campagne ‘Natuurlijk! De watervriendelijke tuin! Samen met Tuinbranche Nederland en tuincentra door heel Nederland brengen we tijdens deze maand de regenbestendige tuin onder de aandacht.