Nieuws

Het rainproof netwerk breidt uit. Ook deelnemen aan ons netwerk? Maak dan een Amsterdams rainproof project aan of neem contact op.
Vorige week publiceerde de Europese Commissie de Stedelijke Wateratlas voor Europa. Veertig Europese steden en regio’s zijn vergeleken via de ‘Blue City Index’. Amsterdam is de best presterende stad.
Ben je student en ben je benieuwd wat je kan doen op het gebied van duurzaamheid? Wil je je handen uit de mouwen steken? Schrijf je dan in voor de Green Student Bootcamp Challenge.
Zondag was de vierde aflevering van het nieuwe tv-programma Groene Handen op RTL4. Deze aflevering ging Lodewijk Hoekstra aan de slag met de regenbestendige tuin.
De meeste recente aflevering van de serie Smart Cities 2.0 op Channel NewsAsia ging over initiatieven in onze eigen stad Amsterdam. Natuurlijk kwamen er Rainproof initiatieven aan bod.

Het voorplein van De Mirandabad is rainproof ingericht. Voortaan kan elke bezoeker van De Mirandabad lezen hoe je droge voeten houdt op het voorplein. 

Laat het regenwater maar komen! Op 20 april openden Jeroen van Berkel en Luca van der Putten de vernieuwde entree van WOW Amsterdam. Sinds kort liggen hier de Rain(a)way tegels.

Hoogheemraadschap van Delfland heeft sinds 1 april een nieuwe community manager, onze collega Tjerron Boxem. Mooi voor Delfland, maar jammer voor ons!

Wil jij graag onze folders, infographics en logo gebruiken voor jouw organisatie of initiatief? Vanaf vandaag is dit mogelijk. Bekijk het huisstijlhandboek van Rainproof en ga aan de slag.

Het is zo ver! Voor de deur van hostel WOW Amsterdam liggen de eerste Amsterdamse rain(a)way tegels. Kom de vernieuwde entree bekijken bij de feestelijke opening op 20 april 2017.

Amsterdam is de meest innovatieve stad van Europa. Naast de iCapital Award krijgt Amsterdam een geldprijs. En die prijs is voor alle Amsterdammers omdat we samen de stad maken. Doe mee en schrijf je in!
Rainproof partner Natuur&Milieuteam Zuid start de regenton actie. Wil jij ook een mooie regenton in je geveltuin, op het schoolplein, op je balkon of in je gemeenschappelijke binnentuin? Dat kan! Lees hier meer!