Primaire tabs

Geertje verlaat rainproof

Geertje verlaat het rainproof team

Door

Redactie Rainproof

Gepubliceerd op

18 januari 2018

RVE Ruimte en Duurzaamheid van de gemeente Amsterdam heeft eind vorig jaar een teamlid erbij, onze collega Geertje Sonnen. Mooi voor de gemeente, jammer voor ons!

Geertje heeft zich de afgelopen jaren actief ingezet voor Amsterdam Rainproof. Ze was de kracht achter het rainproof integreren in de processen van de gemeente. Beleidsprocessen, beheerprocessen, uitvoeringsprocessen, politieke agenda’s … Geertje wist Rainproof ertussen te krijgen. En hoe! Ze heeft veel voor elkaar gekregen. Het merendeel van de gemeentelijke ambtenaren is bekend met het begrip rainproof, we staan in vele beleidsstukken zoals de ‘Visie Openbare Ruimte’ en ‘De Agenda Groen’ én rainproof is onderdeel van het Meerjaren Investeringsprogramma bij grote werkzaamheden. 

Geertje gaat bij de RVE Ruimte en Duurzaamheid aan de slag met o.a. duurzame gebiedsontwikkeling en belemmerende regelgeving op het gebied van verduurzaming. Geertje we gaan je missen als collega. Gelukkig werk je nog voor de gemeente Amsterdam, dus helemaal uit het oog ben je niet! Heel veel geluk in je nieuwe baan.

Wat denk jij?

CAPTCHA

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

En dit moet ook rainproof

Praat mee