De rainproof Community Manager

Gepubliseerd op:
14 november 2019

Onze Community Manager Irene Poortinga geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof. Na haar verlof gaat zij verder als zelfstandige met haar bedrijf Drop by Drop. Fantastisch nieuws voor Irene, maar wij gaan haar natuurlijk erg missen. Voordat zij Rainproof definitief gaat verlaten, na een periode van 5 jaar, is het tijd voor een terugblik samen met het netwerk. 

Rainproof netwerkevent

In het voorjaar 2020 organiseren we een Rainproof event. Tijdens dit event blikken we mét Irene terug op het community management en de netwerkaanpak van Rainproof. We laten zien wat de waarde is van een netwerkaanpak. Ook komen inspirerende voorbeelden uit ons eigen netwerk aan bod. Begin 2020 delen we meer informatie over dit event.

Lisette Heijke

Het netwerk laten wij uiteraard niet onbeheerd achter. We stellen graag onze nieuwe Community Manager, Lisette Heijke, voor. Zij heeft het stokje overgenomen van Irene. Lisette vindt het fantastisch om zich in te zetten voor lokale projecten. Samen met de pioniers aan de slag en de stad mooier maken, iedereen kan het.