Doe mee: Maak je stad!

Gepubliseerd op:
31 maart 2017

Amsterdam is de meest innovatieve stad van Europa en ontving hiervoor de iCapital award! Naast de eer krijgt Amsterdam een geldprijs. En die prijs is voor alle Amsterdammers omdat we de samen de stad maken.

Ontwikkeltraject

Amsterdammers, Maak je Stad! is een ontwikkeltraject en ondersteunt stadmakers, actieve burgers en sociaal ondernemers bij hun initiatieven om onze stad voor iedereen leefbaar te maken en te houden. Maak je Stad is op zoek naar initiatieven met potentie. Voor de deelnemers samen is er maximaal 600 duizend euro aan financiële ondersteuning beschikbaar. Deze Amsterdammers doen mee in een 6 maanden durend traject: met elkaar en met hulp van experts kunnen ze gedurende dit traject hun initiatief doorontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van strategie en projectorganisatie, communicatie en financiering.

Het ontwikkeltraject is geïnitieerd door de Gemeente Amsterdam, Pakhuis de Zwijger, Kennisland en Waag Society, met ondersteuning van Amsterdam Economic Board, Amsterdam Smart City en Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions. 

Deelnemen

Wil je met jouw organisatie of initiatief deelnemen aan het ontwikkeltrjact? Meld je dan aan voor 14 april 2017 via maakjestad.nl

Dertig tot vijftig van de meest innovatieve en betekenisvolle praktijken in Amsterdam doen mee aan het ontwikkeltraject, inclusief financiële ondersteuning.

Meer informatie? Kijk op de website van Maak je Stad!