Nieuws gebouw

Wateroverlast, een serieus probleem waar iedereen mee te maken kan krijgen. De havo 3 leerlingen van het Kaj Munk Technasium hebben zich in dit onderwerp verdiept, gedurende enkele maanden.

Woon je in Amsterdam? Dan valt de laatste editie van de gemeentekrant van Amsterdam deze week op je deurmat. In deze editie staat een grote pagina over het programma Amsterdam Rainproof inclusief voorbeelden van maatregelen genomen in de verschillende stadsdelen.

Afgelopen vrijdag is de eerste KlimaatKubus van Nederland in Stadsdeel Nieuw-West geopend door Nederlands bekendste tv-tuinman Lodewijk Hoekstra en Erik Bobeldijk, lid van het dagelijk

Een Red Dot Design prijs gewonnen door een tegel? Jazeker! De prachtige waterdoorlatende tegel van netwerkpartner Fien Dekker heeft dankzij design en functie deze welverdiende prijs in de wacht gesleept.
De interactieve kaartensite van de gemeente Amsterdam heeft er een nieuwe kaart bij! Samen met de Gemeente Amsterdam is de Rainproof-knelpuntenkaart ontwikkeld.
Wie het Parool leest heeft het waarschijnlijk al gezien. Een groot artikel over de Rainproof excursie langs waterbestendige tuinen in de editie van 21 september. En daar zijn we best trots op!
Heb je het webinar 'Pompen of verzuipen? Verzekeren in een veranderend klimaat' gemist? Bekijk 'm dan hier terug!
Is jouw vastgoed bestand tegen een hoosbui? Tijdens het Duurzaam020 event op 6 oktober in de Circl krijg je antwoord van experts. Meld je snel aan!
Afgelopen week publiceerde het Verbond van Verzekeraars het rapport ‘Hoofd boven water: verzekeren van schade door een veranderd klimaat’. Lees meer over schadelast door de gevolgen van klimaatverandering.