Primaire tabs

AT5 uitzending 'het verkeer'

Het verkeer & Riolering op AT5

Door

Redactie Rainproof

Gepubliceerd op

17 oktober 2016

In het programma 'Het verkeer' van AT5 kwam op vrijdag 14 oktober het onderhoud van de rioolkolken aan bod. Wat doet Waternet en wat doet Amsterdam Rainproof?

Waternet controleert regelmatig de riolering om te voorkomen dat deze verstopt zijn tijdens hoosbuien. In de video vertellen twee collega's van Waternet wat ze zoal tegenkomen bij het leegzuigen van verstopte kolken. Programmamanager Daniël Goedbloed vertelt daarnaast over Amsterdam Rainproof. Staat er een Waternet wagen midden op de rijbaan? Kijk dan even naar de aangegeven wenselijke rijrichting voor het passeren van de wagen. Waternet is dan namelijk druk bezig om het riool schoon te maken! 

Bekijk de uitzending hieronder of bekijk hem via de website van AT5Wat denk jij?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Reacties

Ik heb al meermaals via de gemeente aangegeven dat het regenwater op het fietspad en de parkeerstroken voor mijn huis aan de Willem de Zwijgerlaan volstromen met water. Waternet komt dan letterlijk kijken en doet verder niets......tja als Waternet komt staat er meestal geen water meer maar dat betekent niet dat er bij een langdurige stortbui niets zal gebeuren. Wat kan ik er meer aan doen?

Jose van Wissen (niet gecontroleerd) replied on

Beste Josse,
Je kan het beste Waternet meteen bellen als de straten volstromen met water. Het nummer van de meldkamer is 0900 -9393: keuze storingen/meldkamer. We kunnen ter plekke kijken wat er aan de hand is. 
mvg, Waternet

Klantenservice ... (niet gecontroleerd) replied on

Dit gaat over een rainproof

StraatStraat

Labels

Category: 

En dit moet ook rainproof

Praat mee