Ik ben er klaar voor! En jij?

Gepubliseerd op:
6 juni 2015

Amsterdam Rainproof voert campagne. Waarom? Omdat het steeds vaker en harder regent, en onze stad dat niet aan kan. Door de toenemende bestrating en bebouwing kan het regenwater niet meer weg. Daarom roept Rainproof onder het motto ‘Ik ben er klaar voor. En jij?’ alle Amsterdammers op om regenwater op te vangen of door te laten. Dit kan al heel eenvoudig door het plaatsen van een regenton, of door wat tegels uit je tuin te halen en te vervangen door planten of bloemen. Deze campagne richt zich op de bewoner, jij, degene die met lichte inspanning een groot verschil kan maken. Check de pagina.

Wat kan jij doen?

Elke druppel telt. Elke like ook! Het zou fantastisch zijn als je Amsterdam Rainproof liked op Facebook! Zo kunnen we alle Amsterdammers bereiken en er samen voor zorgen dat onze stad – en dus ook jouw huis – beter bestand is tegen extreme buien.

Doe mee!

Nog mooier is het natuurlijk als je je huis of tuin ook rainproof maakt. Op rainproof.nl kan je zien hoe je dat heel eenvoudig kan doen. Doe je mee? Geweldig! Maak een foto van je initiatief, upload deze op je eigen Facebook, like en tag Rainproof en je maakt kans op een Amsterdam Rainproof zwemband of poncho.