Rainproof informatiemiddag

Gepubliseerd op:
22 november 2017

Save the date! Op dinsdag 12 december organiseren wij een informatiemiddag voor gemeenten, provincies en waterschappen. Ben je ambtenaar en wil je meer informatie over Rainproof? Of wil je jouw collega’s meekrijgen voor een regenbestendige stad? Kom dan naar de bijeenkomst en krijg antwoord op jouw vragen. Lees verder voor meer informatie.

Waarom een informatiemiddag?

Wij krijgen veel verzoeken van gemeenten, provincies en waterschappen voor informatie. Denk aan vragen over onze aanpak en het programma: Hoe kunnen we regenbestendige maatregelen verbinden aan werkzaamheden in de publieke ruimte? Hoe kunnen we bewoners en private partijen meekrijgen? En vragen over het gebruik van onze folders en website. Om deze en andere vragen te beantwoorden, organiseren we een informatiemiddag. We redden het momenteel niet om iedereen individueel te spreken, dus doen we het op deze manier. Ook als je vragen hebt over hoe je jouw collega’s meekrijgt rainproof mee te nemen in hun werkzaamheden zal deze middag veel opleveren.

Aanmelden

De informatiemiddag vindt plaats op dinsdag 12 december van 13:30 tot 17:00 uur in de broedplaats Old School (Gaasterlandstraat 3-5, Amsterdam).
Aanmelden kan door middel van een mail naar info@rainproof.nl. Noem in je mail het aantal deelnemers en je specifieke vraag aan Rainproof. Wij doen ons best om alle vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden!

Programma

Het voorlopige programma op de 12e is als volgt:

13.30: Inloop.
14:00: Presentatie over programma Amsterdam Rainproof met daarin netwerkaanpak, communicatie, communicatiemiddelen (folders en website), regenwaterknelpuntenanalyse, samenwerking met private partijen en rainproof in processen en beleid van gemeente Amsterdam en Waternet.
14:30: Beantwoording veel gestelde vragen.
15:15: Pauze.
15.30: Beantwoording specifieke individuele vragen door drie aanwezige rainproof-medewerkers.
17:00: Einde.