Onze artikelen en tips in het online magazine van Centraal Beheer

Gepubliseerd op:
15 september 2017

Een grote verzekeraar als Centraal Beheer heeft veel klanten die last hebben van heftige regenval. Om de kans op wateroverlast zo laag mogelijk te houden, is de organisatie actief bezig met het creëren van bewustwording op het gebied van regenbestendigheid. Hier dragen wij natuurlijk graag aan bij. Zo staan onze rainproof tips sinds vorige week in het online magazine van de verzekeraar!

Samen met verzekeraars naar een regenbestendige stad

De goede samenwerking met Centraal Beheer komt onder andere voort uit het gezamenlijke impactproject dat we hebben uitgevoerd met TU Delft en de verzekeraar, genaamd ‘samen met verzekeraars naar een regenbestendige stad’. In dit project zijn de werelden van een verzekeraar (Achmea), onderzoeker (TU Delft) en gemeente/waterbeheerder (Waternet/Amsterdam Rainproof) bij elkaar gebracht om de impact van extreme regenval op bewoners in Amsterdam te analyseren.

Onze partner Centraal Beheer

Centraal Beheer is onderdeel van Achmea en wil zich graag inzetten voor al haar klanten die te maken hebben met wateroverlast. Omdat de verzekeraar hier wel wat hulp bij kan gebruiken, werkt zij samen met Amsterdam Rainproof. Op die manier kan Centraal Beheer rekenen op de kennis, het netwerk en de steun van Rainproof. Iets wat hard nodig is om zoveel mensen te bereiken met haar regenbestendige boodschap.

Van last naar les

Ben je benieuwd hoe het impactproject ‘samen met verzekeraars naar een regenbestendige stad’ is gegaan? We hebben een uitgebreid rapport (van last naar les) opgesteld waarin we er alles over vertellen. Je kan het PDF-bestand downloaden via deze link.