Op zoek naar een 'rainproof' tuinontwerper

Gepubliseerd op:
4 maart 2016

De maand maart staat in het teken van de campagne ‘Natuurlijk! de Watervriendelijke tuin’. Daarom organiseren we, in samenwerking met Intratuin Amsterdam, op zaterdagmiddag 12 maart van 13.00 – 15.00 een Rainproof schetsactie. 

Voor deze actie zijn we op zoek naar tuinontwerpers die een uitdaging niet uit de weg gaan en bekend zijn met Amsterdam. Wil jij als tuinontwerper klanten van Intratuin aanzetten tot het nadenken over een regenbestendige tuin? Doe dan mee! 

Via de website en social media roepen we bewoners op om met foto’s en plattegronden van hun tuin naar het tuincentrum te komen. In de winkel ga jij als tuinexpert het gesprek met de klanten aan om de watervriendelijke tuin te bespreken. Hierbij informeer je de klanten over de rainproof principes en geef je ze een eerste globale schets van een regenbestendige tuin mee. Het is niet de bedoeling om specifieke (merk)producten aan te prijzen. Wel kan de richting van mogelijke regenwaterproducten worden bespreken. Deze eerste kennismaking dient om waterbewustzijn te vergroten. Voor een exacte (ontwerp) invulling van de klimaatbestendige tuin kunnen klanten een advies gesprek met je inplannen ter verdieping. 

Daarnaast kan aan klanten diverse Rainproof folders worden meegegeven met tips over maatregelen in de tuin. 

Doe mee! 
Locatie: Intratuin, Nobelweg 10, Amsterdam
Datum: 12 maart 2016
Tijd: 13.00 – 15.00
Aanmelden:  via info@rainproof.nl

Er staat een kleine vergoeding tegenover.

Rainproof tuin schetsen