Op zoek naar een regenton? Nu 20% korting op je ton.

Gepubliseerd op:
11 augustus 2020

We zitten midden in een hittegolf en dat blijft nog wel even zo. Grote waterbedrijven Vitens en BrabantWater roepen mensen op om minder drinkwater te verbruiken. Dat betekent dus ook: minder drinkwater te gebruiken om de tuin te besproeien.

Hoewel de Randstad beter af is dan de hoge zandgronden in het oosten en zuiden van Nederland, moeten er ook in Amsterdam maatregelen worden genomen. In de openbare ruimte, maar ook op eigen terrein.

Korting op een ton!

Schaf daarom nu een regenton aan met korting. In samenwerking met Natuur & Milieuteam Zuid én Tonnellerie Den Oude kunnen bewoners van Amsterdam (vanaf 1 juli tot en met 28 augustus 2020) 20% korting bemachtigen. Regenwater bevat minder kalk in vergelijking met ons drinkwater, dat is nog beter voor je planten ook. Daarnaast als je het regenwater opvangt en inzet in tijden van droogte ontlast je ook nog eens het riool tijdens een piekbui. Opvangen van regenwater (en natuurlijk vergroening van tuinen, voor het direct weg laten zakken van water in de grond) helpt dus ook mee om wateroverlast te voorkomen.

Wat is het aanbod

Op alle soorten en maten tonnen, hout en kunststof van de Tonnellerie, krijg je 20% korting. Bestel je er gelijk een handige vulautomaat bij (Rapido), dan krijg je daar ook korting op. De korting wordt berekend over de combinatie van een regenton naar keuze (één per huishouden) mét de handige vulautomaat Rapido én ook nog GRATIS verzending. Er is een maximum aan het aantal tonnen met rapido’s waar deze korting op wordt gegeven OP=OP! Dus reageer snel via NMT Zuid en maak gebruik van deze mooie actie.